Η εταιρία

Mistakidis Tours

Πάνω από 60 χρόνια εμπειρίας

Το ταξιδιωτικό γραφείο Μυστακίδης Τουρς είναι ο παλαιότερος οργανισμός θρησκευτικού τουρισμού, με εξειδίκευση πάνω από 60 χρόνια στους Αγίους Τόπους. Δραστηριοποιείται σε όλους τους θρησκευτικούς και μη προορισμούς, δημιουργώντας πακέτα και οργανωμένες εκδρομές ειδικά διαμορφωμένα με βάση τις προτιμήσεις του κάθε ταξιδιώτη ξεχωριστά.

Υπηρεσίες

Που ειδικευόμαστε

Προσκυνηματικός Τουρισμός

Διαθέτοντας εμπειρία, ποιότητα από το 1959 στα θέματα του Θρησκευτικού Προσκυνηματικού Τουρισμού  οργανώνουμε  Θρησκευτικές, Ομαδικές, Προσκυνηματικές ολιγοήμερες ή πολυήμερες εκδρομές και επισκέψεις σε τόπους Ιερούς και Πανάγιους, όπου όχι μόνο χαλκεύεται η πίστη και σφυρηλατείται η προσωπικότητα, αλλά βρίσκουν την ευκαιρία οι προσκυνητές να βιώσουν το κάλλος της Ορθόδοξης Τέχνης και παράδοσης.

Ομαδικές εκδρομές

Γυρίστε τον κόσμο με τις ομαδικές εκδρομές της Μυστακίδης Tours. Από τα χιονισμένα τοπία της Φινλανδίας, μέχρι και τα ζεστά νερά της Καραϊβικής, αποκτήστε εμπειρίες ζωής που θα σας μείνουν αξέχαστες. Πάντα με τις πιο άνετες συνθήκες και την οργάνωση στην κάθε λεπτομέρεια που μας διακρίνει.

Luxury ταξίδια και κρουαζιέρες

Αν είστε λάτρεις της πολυτέλειας τότε σίγουρα θα μαγευτείτε από τις Luxury προτάσεις μας σε προορισμούς που μοιάζουν με όνειρο. Ταξίδια με πολυτελή κρουαζιερόπλοια, 5αστερα ξενοδοχεία, supercars και πολλά άλλα που θα κάνουν την παραμονή σας να μοιάζει με παραμύθι.

Η δράση της Mistakidis Tours

Η εταιρία μας εδρεύει από το 1959 στην Αθήνα, και δημιουργούμε ταξίδια ζωής για τους προσκυνητές και τους ταξιδιώτες μας. Ως αποκλειστικότητα έχουμε τα Ιεροσόλυμα καθώς επίσης και εκδρομές luxury οι οποίες γίνονται σε όλη την Ελλάδα προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά.

522b26b7bbd03a1158e01a56d37b85e2

Θρησκευτικός Τουρισμός

Ταξίδι ζωής

Ο Θρησκευτικός – Προσκυνηματικός τουρισμός, είτε είναι ατομικός – οικογενειακός, είτε ομαδικά οργανωμένος στα μνημεία της Ορθοδοξίας ( Άγιοι Τόποι, Θεοβάδιστον Όρος Σινά, Άγιον Όρος, Μετέωρα, Ιερά νήσος Πάτμος, Κωνσταντινούπολη, Καππαδοκία ή άλλα μεμονωμένα ανά τον κόσμο Ορθόδοξα Μοναστήρια και Ιερά Προσκυνήματα) αποτελεί στις μέρες μας φορέα ενός πνευματικού βιώματος, που δύσκολα περιγράφεται.

Εξάλλου, οι πνευματικές αναζητήσεις του Ορθοδόξου Πιστού στους χώρους αυτούς των Μοναστηριών, η δίψα για πληροφορία, εμπέδοση και μίμηση των Αγίων, των Οσίων, των Δικαίων, των Αθλητών και των Μαρτύρων, όπως και οι αξίες του Ελληνισμού και του Χριστιανισμού, που παρέχονται και βιώνονται εκεί, προσκαλούν και προκαλούν κάθε ορθόδοξη ψυχή να γίνει συνοδοιπόρος και μέτοχος των μεγάλων αυτών αληθειών.  Ακόμη, τα μεγάλα, πολλά και σπουδαία έργα των εικαστικών και διακοσμητικών τεχνών που φυλάσσονται σήμερα στους Ιερούς χώρους των Ορθοδόξων Μοναστηριών, όπως έργα Βυζαντινής Εικονογραφίας, Εκκλησιαστικής Αρχιτεκτονικής, Ξυλογλυπτικής, Μεταλλοτεχνίας, Κεντητικής, Ναοδομίας κ.α., που δημιουργήθηκαν από ανθρώπινη ανάγκη και καλαισθησία για να υμνήσουν και να δοξάσουν το Δημιουργό και να τιμήσουν τους Αγίους και όλους τους Εκλεκτούς του επουράνιου Θεού, αποτελούν αληθινό όραμα και πόλο έλξης για κάθε Ορθόδοξο Πιστό Χριστιανό.

Κριτικές πελατών

Τι λένε για εμάς

Περάσαμε μοναδικά σε ένα ταξίδι που θα θυμάμαι για πάντα. Ευχαριστούμε για την εξαιρετική οργάνωση και τις εμπειρίες που μας χαρίσατε.
Χριστίνα Β.
Το ταξίδι μας στους Αγίους Τόπους ήταν για μας εμπειρία ζωής. 
Βάσω Κ.
Εξαιρετική οργάνωση, δεν χρειάστηκε να ασχοληθούμε με το παραμικρό, πραγματικά απολαύσαμε το ταξίδι μας και ξεφύγαμε από την καθημερινότητα.
Πέτρος Π.