ΠΑΣΧΑ 26-29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

4 ήμερη εκδρομή
Χαλκιδική για την γιορτή του Πάσχα

26/4/19 Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΑΘΗΝΑ-ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Συνάντηση στο προκαθορισμένο σημείο και αναχώρηση για την Χαλκιδική με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη το απόγευμα στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Αναχώρηση για κάποια εκκλησία όπου θα παρακολουθήσουμε τον Επιτάφιο. Διανυκτέρευση.

27/4/19 Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ

ΠΕΡΙΠΛΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ

Πρωινό και αναχώρηση για το λιμάνι της Ουρανούπολης όπου θα πάρουμε το καράβι και θα ακολουθήσει περίπλους του Αγίου Όρους. Κατά τη διαδρομή το πλοίο θα προσεγγίζει Ιερές Μονές όπως Ξενοφόντως, σκήτες Παύλου και Αγίας Άννης, Σίμωνος Πέτρας κ.α.

Μετά το τέλος του περίπλου του Αγίου όρους θα υπάρξει ελεύθερος χρόνος στην Ουρανούπολη. Το 1960 έλαβε οριστικά το όνομα Ουρανούπολη, όνομα που προέρχεται από την αλεξανδρινή πόλη που ίδρυσε το 315 π.Χ ο Αλέξαρχος. Έχουν βρεθεί πολλά νομίσματα που φέρουν την επιγραφή ‘’Ουράνιας Πόλεως’’ και παράσταση της Ουράνιας Αφροδίτης. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον βυζαντινό πύργο, να περιηγηθείτε στα καταστήματα λαϊκή τέχνης που θα βρείτε χαλιά με βυζαντινά σχέδια και χαλιά από τρίχα κατσίκας, κοσμήματα φτιαγμένα με φυσικές πρώτες ύλες κλπ. Επιστροφή. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την Ανάσταση και θα υπάρξει Αναστάσιμο δείπνο. Διανυκτέρευση.

28/4/19 ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

ΓΥΡΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ

Πρωινό και έπειτα θα ακολουθήσει Πασχαλινό γλέντι με μουσική και χορούς , τσούγκρισμα αυγών και γεύμα. Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για τα γύρω χωριά της Κασσάνδρας , όπως η Κρυοπηγή , ένα από τα πιο όμορφα χωριά της Κασσάνδρας καθώς είναι χτισμένη αμφιθεατρικά σε λόφο, η Καλλιθέα και η Άφυτος με τα πλακόστρωτα καλντερίμια και τις γραφικές πλατείες. Εκεί θα δοκιμάσουμε τοπικές λιχουδιές με θέα στον Τορωναίο Κόλπο. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο.

29/4/19 ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΠΗΛΑΙΟ

ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για το Σπήλαιο Πετραλώνων . Στο σπήλαιο ανακαλύφθηκαν ίχνη κατοίκησης Αρχανθρώπων 700.00 περίπου ετών , των αρχαιότερων Ευρωπαίων προγόνων που έχουν βρεθεί μέχρι σήμερα. Οι μορφές των πετρωμάτων θυμίζουν γιγάντιος κάκτους .

Αναχώρηση για Θεσσαλονίκη όπου θα επισκεφτούμε τον Άγιο Δημήτριο Θεσσαλονίκης και τον Λευκό Πύργο. Φαγητό. Έπειτα θα αναχωρήσουμε για Αθήνα.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

>Οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό

Για την εγγραφή σας στο γραφείο θα πρέπει να προσκομίσετε φωτοτυπία του διαβατηρίου και προκαταβολή το 1/3 του ποσού σε μια από τις ακόλουθες τράπεζες. Η εξόφληση του υπολοίπου ποσού θα πρέπει να πραγματοποιηθεί 15 ημέρες προ της αναχωρήσεως


ALPHA BANK
IBAN: GR41 0140 2600 2600 0232 0000 903 ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΤΟΥΡΣ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
IBAN: GR 77 0172 0390 0050 3904 8176 391 ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΤΟΥΡΣ


*** Το πρακτορείο διατηρεί το δικαίωμα, εάν καταστεί λόγος, να αλλάξει τη σειρά των ξεναγήσεων του προγράμματος είτε τις ώρες τους,
χωρίς να αφαιρεθεί κάτι από αυτό.