29 Μαρτίου 2020

10 ΝΥΧΤΕΣ Γένοβα, Βαρκελώνη, Καζαμπλάνκα, Καντίθ, Λισσαβωνα, Βίγο, Σαουθάμπτον, Αμβούργο

 

ΗΜΕΡΑ

ΑΦΙΞΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
Γένοβα, Ιταλία 17:00
Βαρκελώνη, Ισπανία 13:00 19:00
Εν Πλω
Καζαμπλάνκα, Μαρόκο 07:00 20:00
Καντίθ, Ισπανία 09:00 17:00
Λισαβόνα, Πορτογαλία 08:00 16:00
Βίγο, Ισπανία 08:00 15:00
Εν Πλω
Σαουθάμπτον, Ηνωμένο Βασίλειο 08:00 19:00
Εν Πλω
Αμβούργο, Γερμανία 08:00

  • Οι τιμές είναι κατ’ άτομο σε ευρώ €, σε δίκλινη καμπίνα.
  • Επιβάρυνση μονόκλινης καμπίνας 100% στις ανωτέρω τιμές πλέον των λιμενικών εξόδων
  • Για την ολοκλήρωση της κράτησης και σύμφωνα με τη πολιτική της εταιρίας, είναι απαραίτητο να προσκομίσετε τα πλήρη στοιχεία όλων των επιβατών όπως αυτά αναγράφονται στο (α) Διαβατήριο (α)/Ταυτότητα (ες) ανάλογα με τη κρουαζιέρα που έχετε επιλέξει (Ονοματεπώνυμο, Ημερομηνία και Τόπος Γέννησης, Ημερομηνία έκδοσης και λήξης, Εκδούσα Αρχή).
  • Επιπλέον είναι απαραίτητο να αποστείλετε τα στοιχεία επικοινωνίας (Ονοματεπώνυμο και Κινητό τηλέφωνο) ενός προσώπου (συγγενικού ή φιλικού) ως Επαφή Εκτάκτου Ανάγκης.
  • Αν είστε μέλος του MSC Club παρακαλώ αποστείλετε τον αριθμό σας για να κερδίσετε τους πόντους (όχι επιπλέον προνόμια)
  • Για τη συμμετοχή σας στην ανωτέρω κρουαζιέρα είναι απαραίτητο να έχετε διαβατήριο σε ισχύ τουλάχιστον 6 μηνών ή ταυτότητα νέου τύπου με λατινικούς χαρακτήρες
  • Για την επιβεβαίωση απαιτείται 30% προκαταβολή της συνολικής αξίας της κράτησης και εξόφληση 30 ημέρες πριν την αναχώρηση της κρουαζιέρας. Για τις World Cruises απαιτείται εξόφληση 60 ημέρες πριν την αναχώρηση. Για τις κρατήσεις που πραγματοποιούνται σε χρονικό διάστημα μικρότερο των 30 ημερών απαιτείται άμεση εξόφληση.
  • Αλλαγές ονομάτων σύμφωνα με την πολιτική της εταιρίας επιτρέπονται έως και 12 ημέρες πριν την αναχώρηση της κρουαζιέρας με κόστος διαχείρισης 50 € το άτομο

Πολιτική ακυρωτικών

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ < 15 ΝΥΧΤΩΝ

60 ημέρες ή περισσότερες 50 € έξοδα διαχείρισης*
59 – 30 ημέρες: 25% επί του συνόλου
29 – 22 ημέρες: 40% επί του συνόλου
21 – 15 ημέρες: 60% επί του συνόλου
14 – 06 ημέρες: 80% επί του συνόλου
05 ημέρες έως 0: 100% επί του συνόλου

*ή απώλεια προκαταβολής, όποιο ποσό είναι μεγαλύτερο.

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ > 15 ΝΥΧΤΩΝ

90 ημέρες ή περισσότερες 50 € έξοδα διαχείρισης
89 – 60 ημέρες: 25% επί του συνόλου
59 – 52 ημέρες: 40% επί του συνόλου
51 – 35 ημέρες: 60% επί του συνόλου
34 – 15 ημέρες: 80% επί του συνόλου
14 ημέρες έως 0: 100% επί του συνόλου

Πολιτική ακυρωτικών
Για τις κρουαζιέρες με τα MSC Musica & MSC Magnifica με αναχώρηση απο το λιμάνι του Πειραιά το 2019

Μέχρι 100 ημέρες πριν την αναχώρηση: 100 € έξοδα διαχείρισης
99-31 ημέρες πριν την αναχώρηση 30% ακυρωτικά επί του συνόλου
30-00 ημέρες πριν την αναχώρηση 100% ακυρωτικά επί του συνόλου

Γένοβα, Ιταλία – 17:00

Η γενέτειρα του μεγάλου εξερευνητή και θαλασσοπόρου Χριστόφορου Κολόμβου έχει μια μεγάλη ιστορία ως ένα από τα πιο σπουδαία λιμάνια της Μεσογείου. Στην προκυμαία θα μπορέσετε να επισκεφθείτε ένα εξαιρετικό μουσείο και ένα ενυδρείο. Η πόλη έχει τη δεύτερη μεγαλύτερη μεσαιωνική συνοικία στην Ευρώπη, ιδανική για μια απογευματινή περιήγηση, όπου θα θαυμάσετε έξοχα δείγματα γοτθικής αρχιτεκτονικής. Από εδώ προσφέρονται ιδανικές εξορμήσεις στο Μιλάνο.

Βαρκελώνη, Ισπανία 13:00 19:00

Η Βαρκελώνη είναι ένας από τους μεγαλύτερους θησαυρούς του κόσμου, παγκόσμια πρωτεύουσα εμπορίου, μόδας, πολιτισμού, τέχνης και ηλιοφάνειας! Οι επισκέπτες μπορούν να ξεκινήσουν τη γνωριμία με την πόλη, περπατώντας στη Λα Ράμπλας, να θαυμάσουν από κοντά τα μοναδικά έργα του Γκαουντί, επτά από τα οποία έχουν αναγνωριστεί ως Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO- La Sagrada Famiglia, Πάρκο Guell και Casa Mila- και εν συνεχεία να κάνουν μια βουτιά σε μια από τις κοντινές παραλίες. Χρόνου δοθέντος, επιβάλλεται η επίσκεψη στο λόφο Μονζουίκ, που φιλοξενεί ένα μεγάλο πάρκο αναψυχής, δροσερά σιντριβάνια, μουσεία και το ομώνυμο κάστρο στην κορυφή του. Η Βαρκελώνη, τόπος που ανέθρεψε καλλιτέχνες όπως τον Πικάσο, τον Νταλί, τον Μιρό και τον Καζάλ, είναι αναμφίβολα ένας τουριστικός παράδεισος.

Καζαμπλάνκα, Μαρόκο 07:00 20:00

Η Καζαμπλάνκα είναι η μεγαλύτερη πόλη και λιμάνι του Μαρόκου, με μεγάλες λεωφόρους και ψηλά, λευκά και καλοδιατηρημένα κτίρια. Στα αξιοθέατα που ξεχωρίζουν, συγκαταλέγονται το Τζαμί του Χασάν II, από τα μεγαλύτερα του Ισλαμικού κόσμου με μιναρέ 200 μ., η πλατεία Mohammed V, με τα λευκά κυβερνητικά κτίρια σε αποικιακό ρυθμό, το Parc De La Ligue Arabe, ο μεγαλύτερος δημοτικός κήπος της πόλης και η παραλιακή Corniche, με τα εστιατόρια και τα καφέ. Από την «Καζαμπλάνκα» της Μπέργκμαν και του Μπόγκαρτ, ξεκινούν οι εκδρομές για το Ραμπάτ, τη γαλήνια πόλη του Μαρόκου και το Μαρακές, την πόλη των σουκ, των παραμυθάδων, των γητευτών φιδιών και του διάσημου μιναρέ Κουτούμπια.

Καντίθ, Ισπανία 09:00 17:00

Το Καντίθ ιδρύθηκε το 1.100π.Χ περίπου από τους Φοίνικες και έχει κερδίσει τη διάκριση της παλαιότερης πόλης στην Ευρώπη. Ήκμασε κατά την ισπανική κυριαρχία, την περίοδο των μεγάλων εξερευνήσεων, όταν ο Χριστόφορος Κολόμβος αναχωρούσε για τις ανακαλύψεις του και αργότερα έγινε το σημαντικό λιμάνι του ισπανικού στόλου. Από εδώ, έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε τη Σεβίλη, πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας, στις όχθες του Γουαδαλκιβίρ, σε απόσταση 120 χλμ.

Στην περιήγηση στη μοναδική Σεβίλη θα επισκεφθείτε το εντυπωσιακό ανάκτορο Αλκαθάρ, τον Καθεδρικό Ναό με το καμπαναριό Λα Χιράλδα και το Γενικό Αρχείο των Ινδιών, όλα Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. Περπατήστε στα στενά σοκάκια της
Εβραϊκής συνοικίας και στην Πλάθα Εσπάνια και επισκεφθείτε το Μουσείο Καλών Τεχνών.

Λισαβόνα, Πορτογαλία 08:00 16:00

Η Λισαβόνα, πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, βρίσκεται στο νοτιοδυτικό άκρο της χώρας και βρέχεται από τον Ατλαντικό. Με περισσότερο από 19 αιώνες ιστορία, αποτέλεσε την πύλη αναχώρησης των μεγάλων θαλασσοπόρων, Βαρθολομαίου Ντίαζ, Βάσκο Ντα Γκάμα και Μαγελλάνου, που αναχωρούσαν για τις εξερευνήσεις τους, επιστρέφοντας με θησαυρούς που κατέστησαν τη Λισαβόνα παγκόσμια ναυτική δύναμη. Η πόλη απλώνεται σε επτά λόφους και αποτελούσε το κέντρο μιας μεγάλης ναυτικής αυτοκρατορίας, που εκτεινόταν από τη δυτική ακτή της Αφρικής μέχρι τις Ανατολικές Ινδίες, όταν ένας σεισμός το 1755 κατέστρεψε τα 2/3 της πόλης, αφήνοντας άθικτη μόνο την περιοχή της Αλφάμα, της άλλοτε αριστοκρατικής συνοικίας των Μαυριτανών. Εξερευνήστε τα πολυσύχναστα δρομάκια της και περιηγηθείτε σε μερικά από τα σπουδαιότερα μνημεία της, τις πλατείες και τα νεοκλασικά της κτίρια. Άρρηκτα δεμένη με τη θάλασσα, διαθέτει τη μεγαλύτερη κρεμαστή γέφυρα στην Ευρώπη, ενώ στα αξιοθέατα της συγκαταλέγονται το Φρούριο του Αγίου Γεωργίου αλλά και τα μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς, Πύργος Μπελέμ και Μοναστήρι Χερόνιμος.

 

Βίγο, Ισπανία 08:00 15:00

H Βίγο, κτισμένη στις πλαγιές του όρους ντελ Κάστρο, με θέα τον ομώνυμο κόλπο, είναι η πύλη εξόρμησης προς το Σαντιάγο Ντε Κομποστέλα, μια από τις ιερότερες πόλεις της Χριστιανοσύνης και τόπος προσκυνήματος όλης της Ευρώπης κατά τον Μεσαίωνα. Κατοικήθηκε το 600 π.Χ. από τους Κέλτες, που άφησαν ζωντανή την παρουσία τους μέσα από θρύλους και μουσική. Η μεσαιωνική κληρονομιά της πόλης, αντανακλάται στους δρόμους και τα σπίτια της παλιάς ψαράδικης συνοικίας Ribera del Berbes. Προσκυνητές από κάθε σημείο του ορίζοντα συνέρρεαν κατά τον 12ο και 13ο αιώνα στο Σαντιάγο, διασχίζοντας την προσκυνητική διαδρομή “Ο Δρόμος του Αγίου Ιακώβου”, για να επισκεφθούν τον εντυπωσιακό Καθεδρικό Ναό που αναγέρθηκε πάνω στο σημείο ταφής του Αγίου Ιακώβου. Μέχρι σήμερα, η πόλη δέχεται καθημερινά χιλιάδες πιστών.

 

Σαουθάμπτον, Ηνωμένο Βασίλειο 08:00 19:00

Το Σάουθαμπτον είναι η μεγαλύτερη πόλη της νότιας Αγγλίας και ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της Ευρώπης. Το 1912 έπλευσε ο Τιτανικός από το λιμάνι για την Αμερική. Είναι μια πολύ ζωντανή και σύγχρονη πόλη με πανεπιστήμια, γκαλερί, θέατρα, μαγαζιά, εστιατόρια, καφετέριες και πολλά κλαμπ. Μπορείτε να επισκευθείτε τα τείχη της πόλης ή να δείτε το μνημείο για τους αδικοχαμένους του Τιτανικού.

 

Αμβούργο, Γερμανία 08:00 –

Στο λιμάνι του Αμβούργου, στην καρδιά της πόλης, είναι δεμένα πλοία από όλο τον κόσμο. Η πόλη με τις αμέτρητες γέφυρες, είναι μια πόλη γεμάτη αντιθέσεις που παρέχει στους επισκέπτες τέχνη και πολιτισμό, θέατρο και ψυχαγωγία υψηλών προδιαγραφών, μοναδικές δυνατότητες αγορών, ζωντανή νυχτερινή ζωή και αναρίθμητα ιστορικά αξιοθέατα.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

από 419,00€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ


Η διαμονή σε καμπίνα της επιλογής σας.
Πλήρης διατροφή (πρωινό, μεσημεριανό, δείπνο), καθημερινά στο κρουαζιερόπλοιο (για τα ειδικά/θεματικά εστιατόρια υπάρχει χρέωση κατ’ άτομο).
Υπηρεσία δωματίου.
Συμμετοχή στις δραστηριότητες και τις υπηρεσίες που προσφέρει το κρουαζιερόπλοιο (σε κάποιες υπάρχει χρέωση)
Το πρόγραμμα διασκέδασης και ψυχαγωγίας
Γυμναστήριο
Ασφάλιση – επαγγελματικής ευθύνης.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ


Αεροπορικά εισιτήρια
Λιμενικά & λοιπά έξοδα.
Μεταφορές από/προς λιμάνι/αεροδρόμιο
Κατανάλωση ποτών και αναψυκτικών
*Χρέωση παροχής υπηρεσιών κρουαζιερόπλοιου (φιλοδωρήματα)
Ταξιδιωτική ασφάλεια (προτείνεται)
Προαιρετικές εκδρομές στα λιμάνια προσέγγισης
Οι υπηρεσίες του κέντρου αισθητικής και αναζωογόνησης
Οι αγορές από τα καταστήματα του πλοίου
Προσωπικά έξοδα και ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.

*Χρέωση παροχής υπηρεσιών:
Υπάρχει χρέωση παροχής υπηρεσιών κρουαζιερόπλοιου με κόστος: Ενήλικες 10 € το άτομο την ημέρα • Παιδιά & νέοι 2-12 ετών: 5 € το άτομο την ημέρα • Παιδιά έως 3 ετών: ΔΩΡΕΑΝ.

Τα ανωτέρω ποσά είναι κατ’ άτομο και είναι αναπόσπαστο τμήμα της τιμής της κρουαζιέρας, χρεώνονται αυτόματα στο λογαριασμό της καμπίνας και καταβάλλονται στο πλοίο. Σε κάθε περίπτωση μπορούν να προπληρωθούν.
ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

1) Για την συμμετοχή σας χρειάζεται διαβατήριο το οποίο θα πρέπει να έχει εξάμηνη ισχύ από την ημερομηνία έναρξης του ταξιδίου

2) για την εγγραφή σας στο γραφείο θα πρέπει να προσκομίσετε φωτοτυπία του διαβατηρίου και προκαταβολή αξίας 300 ευρώ σε μια από τις ακόλουθες τράπεζες.

ALPHA BANK: 26000 23200 00903 ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΤΟΥΡΣ

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 5039 – 048176 – 391 ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΤΟΥΡΣ

EUROBANK: 0026.0062.18.0201382066 ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΤΟΥΡΣ