20 Μαΐου 2020

4 ΝΥΧΤΕΣ Σαουθάμπτον, Μπριζ (Βρυξέλλες-Ζέμπρουγκε), Ρότερνταμ, Ρότερνταμ, Αμβούργο

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ
από
189
από
189

ΗΜΕΡΑ ΑΦΙΞΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
Σαουθάμπτον, Ηνωμένο Βασίλειο 20:00
Μπριζ (Βρυξέλλες-Ζέμπρουγκε), Βέλγιο 10:00 20:00
Ρότερνταμ, Ολλανδία 09:00 23:59
Ρότερνταμ, Ολλανδία 00:01 06:00
Αμβούργο, Γερμανία 07:00

  • Οι τιμές είναι κατ’ άτομο σε ευρώ €, σε δίκλινη καμπίνα.
  • Επιβάρυνση μονόκλινης καμπίνας 100% στις ανωτέρω τιμές πλέον των λιμενικών εξόδων
  • Για την ολοκλήρωση της κράτησης και σύμφωνα με τη πολιτική της εταιρίας, είναι απαραίτητο να προσκομίσετε τα πλήρη στοιχεία όλων των επιβατών όπως αυτά αναγράφονται στο (α) Διαβατήριο (α)/Ταυτότητα (ες) ανάλογα με τη κρουαζιέρα που έχετε επιλέξει (Ονοματεπώνυμο, Ημερομηνία και Τόπος Γέννησης, Ημερομηνία έκδοσης και λήξης, Εκδούσα Αρχή).
  • Επιπλέον είναι απαραίτητο να αποστείλετε τα στοιχεία επικοινωνίας (Ονοματεπώνυμο και Κινητό τηλέφωνο) ενός προσώπου (συγγενικού ή φιλικού) ως Επαφή Εκτάκτου Ανάγκης.
  • Αν είστε μέλος του MSC Club παρακαλώ αποστείλετε τον αριθμό σας για να κερδίσετε τους πόντους (όχι επιπλέον προνόμια)
  • Για τη συμμετοχή σας στην ανωτέρω κρουαζιέρα είναι απαραίτητο να έχετε διαβατήριο σε ισχύ τουλάχιστον 6 μηνών ή ταυτότητα νέου τύπου με λατινικούς χαρακτήρες
  • Για την επιβεβαίωση απαιτείται 30% προκαταβολή της συνολικής αξίας της κράτησης και εξόφληση 30 ημέρες πριν την αναχώρηση της κρουαζιέρας. Για τις World Cruises απαιτείται εξόφληση 60 ημέρες πριν την αναχώρηση. Για τις κρατήσεις που πραγματοποιούνται σε χρονικό διάστημα μικρότερο των 30 ημερών απαιτείται άμεση εξόφληση.
  • Αλλαγές ονομάτων σύμφωνα με την πολιτική της εταιρίας επιτρέπονται έως και 12 ημέρες πριν την αναχώρηση της κρουαζιέρας με κόστος διαχείρισης 50 € το άτομο

Πολιτική ακυρωτικών

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ < 15 ΝΥΧΤΩΝ

60 ημέρες ή περισσότερες 50 € έξοδα διαχείρισης*
59 – 30 ημέρες: 25% επί του συνόλου
29 – 22 ημέρες: 40% επί του συνόλου
21 – 15 ημέρες: 60% επί του συνόλου
14 – 06 ημέρες: 80% επί του συνόλου
05 ημέρες έως 0: 100% επί του συνόλου

*ή απώλεια προκαταβολής, όποιο ποσό είναι μεγαλύτερο.

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ > 15 ΝΥΧΤΩΝ

90 ημέρες ή περισσότερες 50 € έξοδα διαχείρισης
89 – 60 ημέρες: 25% επί του συνόλου
59 – 52 ημέρες: 40% επί του συνόλου
51 – 35 ημέρες: 60% επί του συνόλου
34 – 15 ημέρες: 80% επί του συνόλου
14 ημέρες έως 0: 100% επί του συνόλου

Πολιτική ακυρωτικών
Για τις κρουαζιέρες με τα MSC Musica & MSC Magnifica με αναχώρηση απο το λιμάνι του Πειραιά το 2019

Μέχρι 100 ημέρες πριν την αναχώρηση: 100 € έξοδα διαχείρισης
99-31 ημέρες πριν την αναχώρηση 30% ακυρωτικά επί του συνόλου
30-00 ημέρες πριν την αναχώρηση 100% ακυρωτικά επί του συνόλου

Σαουθάμπτον, Ηνωμένο Βασίλειο – 20:00

Το Σάουθαμπτον είναι η μεγαλύτερη πόλη της νότιας Αγγλίας και ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της Ευρώπης. Το 1912 έπλευσε ο Τιτανικός από το λιμάνι για την Αμερική. Είναι μια πολύ ζωντανή και σύγχρονη πόλη με πανεπιστήμια, γκαλερί, θέατρα, μαγαζιά, εστιατόρια, καφετέριες και πολλά κλαμπ. Μπορείτε να επισκευθείτε τα τείχη της πόλης ή να δείτε το μνημείο για τους αδικοχαμένους του Τιτανικού.

Μπριζ (Βρυξέλλες-Ζέμπρουγκε), Βέλγιο 10:00 20:00

To λιμάνι Ζέμπρουγκε, είναι η μεγαλύτερη πύλη του Βελγίου προς την Ευρώπη, στις ακτές της Βόρειας Θάλασσας – 10 μίλια βόρεια της Μπριζ και 60 μίλια από τις Βρυξέλλες, και μέσα από τα χρόνια έχει εξελιχθεί σε ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα λιμάνια μεταξύ Χάβρης και Αμβούργου, που σε συνδυασμό διακινούν περισσότερο από ένα δισεκατομμύριο τόνους εμπορευμάτων ετησίως.

Από εδώ, θα επισκεφθείτε τη Μπριζ, μια πόλη- μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς που ιδρύθηκε τον 9ο αι. από τους Βίκινγκς. Η πρωτεύουσα της Φλάνδρας, έχει διατηρήσει το μεσαιωνικό της χαρακτήρα και παραμένει γοητευτική και μαγική. Το στερέωμα κυριαρχείται από τον ψηλότερο πύργο της πόλης, τον πύργο της Εκκλησίας της Παρθένου, που φιλοξενεί τη Madonna του Μιχαήλ Αγγέλου. Η περιήγησή σας στην πόλη θα σας αποκαλύψει επιβλητικούς ναούς του 15ου και 16ου αιώνα κυρίως γοτθικού ρυθμού. Θα δείτε τον Καθεδρικό ναό Σαν Σαλβατόρ, με τις χειροποίητες ταπισερί του 1730, την κεντρική πλατεία Markt, με το Παλαιό Κυβερνείο και το Καμπαναριό-Κάστρο του Belfry, ύψους 88 μέτρων, την Αίθουσα Υφαντουργίας και το νεογοτθικού ρυθμού Επαρχιακό Δικαστήριο. Στο κέντρο της πλατείας δεσπόζει το άγαλμα των Jan Breydel και Pieter de Coninck ενώ περιμμετρικά της πλατείας θα δείτε πολλά μεσαιωνικού- τύπου σπίτια. Η δεύτερη μεγαλύτερη πλατεία είναι η πλατεία Burg, με το Γοτθικό Δημαρχείο του 1376 και το Παρεκκλήσι του Τιμίου Αίματος. Οι λάτρεις της σοκολάτας θα πρέπει να επισκεφτούν το Μουσείο Σοκολάτας και οι λάτρεις των διαμαντιών, το λαμπερό Μουσείο Διαμαντιών.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

από 189,00€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ


Η διαμονή σε καμπίνα της επιλογής σας.
Πλήρης διατροφή (πρωινό, μεσημεριανό, δείπνο), καθημερινά στο κρουαζιερόπλοιο (για τα ειδικά/θεματικά εστιατόρια υπάρχει χρέωση κατ’ άτομο).
Υπηρεσία δωματίου.
Συμμετοχή στις δραστηριότητες και τις υπηρεσίες που προσφέρει το κρουαζιερόπλοιο (σε κάποιες υπάρχει χρέωση)
Το πρόγραμμα διασκέδασης και ψυχαγωγίας
Γυμναστήριο
Ασφάλιση – επαγγελματικής ευθύνης.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ


Αεροπορικά εισιτήρια
Λιμενικά & λοιπά έξοδα.
Μεταφορές από/προς λιμάνι/αεροδρόμιο
Κατανάλωση ποτών και αναψυκτικών
*Χρέωση παροχής υπηρεσιών κρουαζιερόπλοιου (φιλοδωρήματα)
Ταξιδιωτική ασφάλεια (προτείνεται)
Προαιρετικές εκδρομές στα λιμάνια προσέγγισης
Οι υπηρεσίες του κέντρου αισθητικής και αναζωογόνησης
Οι αγορές από τα καταστήματα του πλοίου
Προσωπικά έξοδα και ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.

*Χρέωση παροχής υπηρεσιών:
Υπάρχει χρέωση παροχής υπηρεσιών κρουαζιερόπλοιου με κόστος: Ενήλικες 10 € το άτομο την ημέρα • Παιδιά & νέοι 2-12 ετών: 5 € το άτομο την ημέρα • Παιδιά έως 3 ετών: ΔΩΡΕΑΝ.

Τα ανωτέρω ποσά είναι κατ’ άτομο και είναι αναπόσπαστο τμήμα της τιμής της κρουαζιέρας, χρεώνονται αυτόματα στο λογαριασμό της καμπίνας και καταβάλλονται στο πλοίο. Σε κάθε περίπτωση μπορούν να προπληρωθούν.
ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

1) Για την συμμετοχή σας χρειάζεται διαβατήριο το οποίο θα πρέπει να έχει εξάμηνη ισχύ από την ημερομηνία έναρξης του ταξιδίου

2) για την εγγραφή σας στο γραφείο θα πρέπει να προσκομίσετε φωτοτυπία του διαβατηρίου και προκαταβολή αξίας 300 ευρώ σε μια από τις ακόλουθες τράπεζες.

ALPHA BANK: 26000 23200 00903 ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΤΟΥΡΣ

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 5039 – 048176 – 391 ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΤΟΥΡΣ

EUROBANK: 0026.0062.18.0201382066 ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΤΟΥΡΣ