Σχετικά με τον Covid 19

Η πολιτική μας

Ήρθε η στιγμή να ξανά ταξιδέψουμε μαζί σε μαγικούς προορισμούς! Καθώς εσείς προετοιμάζεστε για την επόμενη εξόρμησή σας εμείς συνεχίζουμε να διασφαλίζουμε ότι τα ταξίδια μας είναι ασφαλή για όλους.

Συχνές ερωτήσεις

Ερωτήσεις και απαντήσεις για τα ταξίδια την περίοδο του Covid 19

H Μυστακίδης Τουρς ακολουθεί τα υγειονομικά πρωτόκολλα και μέτρα προφύλαξης του κορονοϊού σύμφωνα με τις οδηγίες της Ελλάδας και του ΠΟΥ για το που, πώς και πότε θα πραγματοποιήσουμε τα ταξίδια μας. Ορισμένοι προορισμοί ή περιοχές ενδέχεται να ανοίξουν σταδιακά ή εν μέρει και, σε πολλές περιπτώσεις, μόνο σε υπηκόους από ορισμένες χώρες. Αυτό σημαίνει ότι θα συνεχίσουμε να πραγματοποιούμε ταξίδια σε προορισμούς που έχουν ανοιχτά΄τα σύνορα τους στο εύρη κοινό.

 

Ως υπεύθυνοι ταξιδιώτες, όποιος επιλέξει να ταξιδέψει μαζί μας έχει καθήκον να φροντίζει τον εαυτό του και τους ανθρώπους γύρω του.


Ζητάμε από όλους τους ταξιδιώτες μας να συμμορφώνονται με τους τοπικούς κανονισμούς και νόμους, καθώς και με τις δικές μας οδηγίες υγείας και ασφάλειας, για να διασφαλίσουμε ότι όλοι μπορούν να απολαύσουν την περιπέτεια τους, ενώ παραμένουν υγιείς.

 

Επιπλέον, κάθε προορισμός έχει τις δικές του απαιτήσεις εμβολιασμού ή PCR Test, δοκιμών και ελέγχου υγείας για την είσοδο, έξοδο και διέλευση. Είναι σημαντικό να τα ελέγξετε στον ιστότοπο ταξιδιωτικών συμβουλών του εξωτερικού της κυβέρνησής σας ή να επικοινωνείσετε με το εκάστοτε Προξενείο ώστε να γνωρίζετε τις τελευταίες ενημερώσεις και κανονισμούς, καθώς αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν την απόδει

Το δυναμικό περιβάλλον λειτουργίας της Μυστακίδης Τουρς και σε μια περίοδο που οι καταστάσεις συνεχίζουν να αλλάζουν και να εξελίσσονται γρήγορα, η ασφάλεια είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Για να διασφαλίσουμε ότι ένα ταξίδι είναι ασφαλές για τους ταξιδιώτες και τις τοπικές κοινότητες που επισκεπτόμαστε πριν από τη έναρξη, εξετάζουμε διάφορους παράγοντες, όπως:

 

Κυβερνητικές συμβουλές ασφάλειας και ταξιδιού

Αναθεωρήσεις σε πραγματικό χρόνο και ενημερώσεις των ισχυόντων κανονισμών από τα τοπικά μας γραφεία παγκοσμίως

Απαιτήσεις και πρωτόκολλα ασφαλή για τον COVID

Όροι εισόδου και εξόδου για τους ταξιδιώτες, συμπεριλαμβανομένων των τεστ COVID-19  και της καραντίνας

Τρέχουσα ιατρική εγκατάσταση και διαθεσιμότητα υγειονομικής περίθαλψης εντός ενός προορισμού

Προσβασιμότητα πτήσεων και αεροπορικών εταιρειών εντός και εκτός προορισμού

Δυνατότητα στους ταξιδιώτες μας να λαμβάνουν ταξιδιωτική ασφάλιση για τακτικά δρομολόγια πτήσεων προς τους προορισμούς μας

Προσβασιμότητα σε καθημερινές υπηρεσίες, όπως εστιατόρια, δημόσιους και πολιτιστικούς χώρους κ.λπ.

Λόγω της συνεχώς μεταβαλλόμενης φύσης της ποικιλίας των ταξιδιωτικών περιορισμών, περιμένουμε γενικά έναν έως δύο μήνες πριν προγραμματιστεί να αναχωρήσει ένα ταξίδι για να αποφασίσουμε αν το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί ή όχι. Αυτό γίνεται για να διατηρηθεί βιώσιμη η δυνατότητα ταξιδιού για τυχόν ταξιδιώτες που μπορεί να είναι σε θέση να το κάνουν. Όλοι οι ταξιδιώτες θα ειδοποιηθούν για τις επιλογές τους τουλάχιστον ένα μήνα πριν προγραμματίσουν να αναχωρήσουν, ώστε να τους δοθεί χρόνος να κάνουν οποιεσδήποτε αλλαγές στις τρέχουσες ρυθμίσεις τους. Ωστόσο, μερικές φορές μπορεί να χρειαστεί να ακυρώσετε ένα ταξίδι με καθυστέρηση εάν αλλάξουν οι παράγοντες που αναφέρονται παραπάνω.

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2021

 

Παρουσιάσαμε νέες απαιτήσεις εμβολιασμού που ισχύουν για όλα τα ταξίδια μας ανάλογα με τον προορισμό. Αυτό περιλαμβάνει έναν ολοκληρωμένο έλεγχο υγείας πριν από το ταξίδι, συμπεριλαμβανομένης της απόδειξης εμβολιασμού, PCR/ Rapid Test αναλόγως τον προορισμό για όλους τους ταξιδιώτες. 

 

Αυτά τα μέτρα επικαλύπτονται από μια σειρά πρόσθετων μέτρων υγιεινής.

 

Επιπλέον, κάθε προορισμός έχει τις δικές του απαιτήσεις εμβολιασμού, δοκιμών και ελέγχου υγείας για την είσοδο, έξοδο και διέλευση. Είναι σημαντικό να τα ελέγξετε στον κυβερνητικό ιστότοπο ταξιδιωτικών συμβουλών του εξωτερικού, καθώς μπορεί να περιλαμβάνουν την απόδειξη των πρόσφατων αποτελεσμάτων του τεστ COVID-19.

Οι μικρές μας ομαδικές περιπέτειες βασίζονται σε ένα μέσο όρο ομάδας 20 ταξιδιωτών, και ως αποτέλεσμα φέρουν λιγότερο εγγενή κίνδυνο COVID-19. Τυχόν ταξίδια που έχουν σχεδιαστεί για μεγαλύτερες ομάδες θα αξιολογηθούν με προσοχή πριν από τη λειτουργία. Σε όλα τα ταξίδια θα ακολουθούμε τις οδηγίες της τοπικής αυτοδιοίκησης σχετικά με τα επιτρεπόμενα μεγέθη ομάδων. Αυτό μπορεί να σημαίνει μειωμένα μεγέθη ομάδων για ολόκληρο το ταξίδι, για συγκεκριμένες δραστηριότητες ή σε ορισμένα περιβάλλοντα, όπως εστιατόρια ή μεταφορές.

Οι ομάδες επιχειρήσεων μας ενημερώνονται για τις τοπικές εξελίξεις, συμπεριλαμβανομένων τυχόν κλεισίματος ή αλλαγών σε αξιοθέατα. Ίσως χρειαστεί να κάνουμε κάποιες αλλαγές στις δραστηριότητες ή τους προορισμούς που περιλαμβάνονται στο ταξίδι σας για να συμμορφωθούμε με τις συμβουλές των τοπικών αρχών ή τα πρωτόκολλά μας για την υγεία και την ασφάλεια. Θα προσπαθήσουμε να ενημερώσουμε τους ταξιδιώτες πριν από την αναχώρηση, συμπεριλαμβανομένων των βασικών πληροφοριών ταξιδιού μας στο διαδίκτυο. Ιδιαίτερα εάν βρίσκεστε σε ένα από τα πρώτα ταξίδια μόλις ανοίξει ξανά ένας προορισμός για ξένους ταξιδιώτες, το ανοιχτό μυαλό και η αίσθηση ευελιξίας θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο το ταξίδι σας.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τηρούμε τους τοπικούς κανονισμούς σχετικά με τη φυσική απόσταση και τα επιτρεπόμενα μεγέθη ομάδων. Κατά γενικό κανόνα, το Μυστακίδης Τουρς

 θα ακολουθήσει τις προτεινόμενες οδηγίες μήκους 1,5m/5ft εμε τα άλλα γκρουπ σε χώρους συγκέντρωσης. Επιπλέον θα κάνουμε αλλαγές στα δρομολόγια για να αποφύγουμε τα πλήθη επισκεπτόμενοι αξιοθέατα ή ταξιδεύοντας εκτός των ωρών αιχμής. Κατανοούμε ότι η διατήρηση της φυσικής απόστασης ανά πάσα στιγμή μεταξύ των μελών της ομάδας όταν σε ένα ταξίδι θα ήταν δύσκολη και μη πρακτική, αλλά από τη στιγμή που εμείς και οι συνταξιδιώτες μας έχουν υποβληθεί στους απαραίτητους ελέγχους πριν την αναχώρηση μας, ο κίνδυνος έχει σχεδόν εξαλειφθεί. 

Τα ταξίδια μας βασίζονται σε δίκλινα καταλύματα με δύο μονά κρεβάτια. Τα περισσότερα από τα ταξίδια μας διαθέτουν μονόκλινα δωμάτια για μεμονωμένους ταξιδιώτες που επιθυμούν να έχουν το δικό τους χώρο. Συνεργαζόμαστε με τους παρόχους καταλυμάτων μας για να διασφαλίσουμε ότι διατίθενται περισσότερα δωμάτια για όσους ταξιδιώτες επιθυμούν να μείνουν μόνοι τους.

Τα συμβόλαια των παρόχων ταξιδιωτικών ασφαλίσεων διαφέρουν. Επικοινωνήστε με τον μεμονωμένο πάροχό σας για περισσότερες πληροφορίες ή ζητείστε από το γραφείο μας να σας ενημερώσει με κάποια από τα πακέτα ασφάλειας που προσφέρει σε συνεργασία.

Όλοι οι ταξιδιώτες πρέπει να φορούν μάσκες καθ ‘όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, όποτε απαιτείται από τις τοπικές υγειονομικές αρχές.

 

Συνιστούμε σε όλους τους ταξιδιώτες, τους αρχηγούς και το πλήρωμα να φορούν μάσκες:

 

Για τη μείωση της εξάπλωσης του COVID-19

 

Ως φυσιολογικό μέρος της αλληλεπίδρασης με άλλους ανθρώπους

 

Οι μάσκες είναι υποχρεωτικές για τους ταξιδιώτες, τους ξεναγούς, το πλήρωμα και τους προμηθευτές σε οποιαδήποτε κατάσταση ή προορισμό, όταν απαιτείται από τις συμβουλές της τοπικής αυτοδιοίκησης. Σε πολλές χώρες, αυτό περιλαμβάνει (αλλά δεν περιορίζεται σε):

 

Δημόσιες και ιδιωτικές συγκοινωνίες

 

Πλήθος ατόμων ή μέρη όπου η φυσική απόσταση είναι δύσκολη

 

Σε εσωτερικούς χώρους (ιδιαίτερα σε χώρους με κακό αερισμό)

 

Οι τοπικοί νόμοι και κανονισμοί σχετικά με τις μάσκες ισχύουν για όλους τους ταξιδιώτες, τα μέλη του πληρώματος και τους προμηθευτές στον προορισμό, ανεξάρτητα από την κατάσταση εμβολιασμού τους. 

 

Οι εμβολιασμένοι ταξιδιώτες δεν απαλλάσσονται από τη χρήση μάσκας, εκτός εάν αυτό καθορίζεται στους τοπικούς κανονισμούς.

 

Για τους ταξιδιώτες με δική τους κράτηση εισιτηρίου, συμβουλεύουμε να επικοινωνήσετε με την αεροπορική σας εταιρεία καθώς και να ελέγξετε τις ταξιδιωτικές συμβουλές για τον προορισμό σας πριν ταξιδέψετε σχετικά με τη χρήση μάσκας. Θα χρειαστεί να φέρετε τις δικές σας προμήθειες από το σπίτι για να καλυφθείτε σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Ενώ οι αρχηγοί μας φέρουν μάσκες ως μέρος των πρώτων βοηθειών, δεν είμαστε σε θέση να παρέχουμε μάσκες για καθημερινή χρήση στους ταξιδιώτες.

Συνεργαζόμαστε με τους τοπικούς συνεργάτες μας για να παρέχουμε απολυμαντικό χεριών σε καταλύματα, μεταφορές και εστιατόρια. Σας συνιστούμε επίσης να φέρετε τη δική σας προσωπική προμήθεια για στιγμές που δεν είναι διαθέσιμες, όπως οι ελεύθερες ώρες.

Εάν δεν αισθάνεστε καλά πριν ταξιδέψετε, παραμείνετε στο σπίτι και επικοινωνήστε μαζί μας για να κάνουμε εναλλακτικές ρυθμίσεις. Ανατρέξτε στους Όρους Κράτησης για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την πολιτική επιστροφής χρημάτων.

Αυτή η παγκόσμια κρίση υγείας έχει επηρεάσει πάρα πολύ όλους, γι ‘αυτό θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι τα μελλοντικά σας ταξιδιωτικά σχέδια είναι ασφαλεί και σας διαβεβαιώνουμε ότι δεσμευόμαστε να υποστηρίζουμε τους πελάτες μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το τι θα συμβεί εάν ακυρωθεί το ταξίδι σας στην πολιτική ακύρωσης.

Σε περίπτωση που συμβεί αυτό, πρέπει να λάβετε άλλη δοκιμή. Το νέο σας τεστ COVID-19 πρέπει να πραγματοποιηθεί όχι περισσότερο από 72 ώρες πριν από την 1η ημέρα του ταξιδιού σας, δηλαδή από την ώρα άφιξης στον προορισμό. Οι ειδικοί στον προορισμό μας θα κάνουν ό, τι μπορούν για να σας βοηθήσουν να λάβετε μια δοκιμή τοπικά στον προορισμό.

Ναι. Το τεστ COVID-19 γίνεται με δικά σας έξοδα.

Το κόστος ποικίλλει, ανάλογα με το πού βρίσκεστε και τι είδους δοκιμή κάνετε. Επικοινωνήστε με τον τοπικό πάροχο δοκιμών COVID-19 ή το κρατικό τμήμα υγείας για περισσότερες πληροφορίες.

Σας συμβουλεύουμε να επικοινωνήσετε με τις σχετικές αεροπορικές εταιρείες, αεροδρόμια και κυβερνητικές αρχές για να ελέγξετε τις απαιτήσεις εισόδου, εξόδου και διαμετακόμισης.

Οι κυβερνητικοί κανονισμοί εξελίσσονται συνεχώς – συνιστάται να ελέγχετε τις απαιτήσεις εισόδου με τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες σχετικά με τις απαιτήσεις εισόδου, εξόδου και διαμετακόμισης.

Ναι, η ταξιδιωτική ασφάλιση είναι απαίτηση για όλα τα ταξίδια. Τα στοιχεία της ταξιδιωτικής σας ασφάλισης πρέπει να παρέχονται πριν από το ταξίδι.

*Εκτός από τους εσωτερικούς ταξιδιώτες που ταξιδεύουν στη χώρα τους

Όχι, το Μυστακίδης Τουρς δεν θα κρατήσει αντίγραφο οποιουδήποτε ταξιδιωτικού εμβολιασμού ή αρχείου δοκιμών. Θα δούμε τη σχετική τεκμηρίωση στη συνάντηση μας.

 

Οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετικά με την υγεία των ταξιδιωτών θα φυλάσσονται με ασφάλεια και θα διατηρούνται για μια περίοδο που απαιτείται σύμφωνα με τα προγράμματα διατήρησής μας, σύμφωνα με τους νόμους και τους κανονισμούς απορρήτου.

Η κρουαζιέρα με μικρά σκάφη (Ιστιοπλοΐα, Κρουαζιέρες περιπέτειας, ιστιοπλοΐα στο Γκαλαπάγκος) επιτρέπει στις ομάδες να μεγιστοποιήσουν το χρόνο τους σε εξωτερικούς χώρους και να επισκεφθούν πιο απομακρυσμένα και λιγότερο πολυσύχναστα μέρη, αλλά ενέχει κάποιους επιπλέον κινδύνους για τον COVID-19. Για το λόγο αυτό, έχουμε πρόσθετους όρους σε αυτά τα ταξίδια^, τα οποία περιλαμβάνουν:

 

Ελεγχος υγείας

Όλοι οι ταξιδιώτες, οι αρχηγοί και το πλήρωμα πρέπει να συμπληρώσουν ένα ερωτηματολόγιο ελέγχου υγείας κατά την επιβίβαση.

Όλοι οι ταξιδιώτες, οι αρχηγοί και το πλήρωμα πρέπει να συμφωνήσουν με τυχόν πρόσθετα μέτρα ελέγχου της υγείας επί του σκάφους (ταχεία δοκιμή αντιγόνου, έλεγχος θερμοκρασίας). Αυτά μπορεί να διαφέρουν σε διαφορετικά σκάφη σύμφωνα με τους τοπικούς κανονισμούς.

Φυσική αποστασιοποίηση

Σε σύγκριση με άλλα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια, το μέγεθος της ομάδας μας σε μικρά, ιδιωτικά σκάφη ήταν πάντα μικρό. Επίσης τα ιστιοπλοϊκά μας ταξίδια πραγματοποιούνται με ιστιοφόρο σκάφος, οπότε οι χώροι διαμονής, τα μπάνια και οι καμπίνες μοιράζονται με άλλους ταξιδιώτες και τα δωμάτια ύπνου μπορεί να είναι αρκετά συμπαγή. Αυτό καθιστά δύσκολη τη διατήρηση της φυσικής απόστασης.

Διατίθενται μεμονωμένα συμπληρώματα για αγορά σε όλα τα ταξίδια, αν προτιμάτε μια καμπίνα για τον εαυτό σας.

Μάσκες

Όλοι οι ταξιδιώτες και το πλήρωμα πρέπει να φορούν μάσκες σύμφωνα με τους τοπικούς κανονισμούς.

Εξοπλισμός

Οι ταξιδιώτες ενθαρρύνονται να φέρουν το δικό τους εξοπλισμό κολύμβησης με αναπνευστήρα, αν είναι δυνατόν.

Όλα τα εργαλεία κολύμβησης με αναπνευστήρα που διατίθενται για χρήση/ενοικίαση στους ταξιδιώτες καθαρίζονται και απολυμαίνονται καλά. Θα δοθεί στους ταξιδιώτες ένα σύνολο εξοπλισμού κολύμβησης με αναπνευστήρα για χρήση σε ολόκληρο το ταξίδι.

Υγιεινή

Όλα τα σκάφη και τα γιοτ θα έχουν ενισχυμένα πρωτόκολλα υγιεινής σύμφωνα με τους τοπικούς κανονισμούς.

Όλες οι καμπίνες καθαρίζονται καθημερινά και απολυμαίνονται. Λόγω περιορισμένου πληρώματος, οι καμπίνες στα ιστιοπλοϊκά μας θα καθαρίζονται και θα απολυμαίνονται όπως απαιτείται και τα προϊόντα καθαρισμού θα διατίθενται για χρήση.

Όλοι οι χώροι υψηλής χρήσης και τα σημεία επαφής (όπως καμπίνες, χειρολαβές, πόμολα και διακόπτες) θα καθαρίζονται και θα απολυμαίνονται τακτικά.

Ευέλικτες κρατήσεις / μέτρα «Μείνετε στο σπίτι»

Οι πελάτες με τυχόν συμπτώματα COVID-19 δεν πρέπει να ταξιδεύουν και υποστηρίζονται από τις ευέλικτες συνθήκες κράτησης.

Κατανοούμε ότι αυτή η ενημέρωση πολιτικής ενδέχεται να μην ταιριάζει στα αρχικά σας ταξιδιωτικά σχέδια. Εάν θέλετε να συζητήσετε άλλες επιλογές, επικοινωνήστε με την ομάδα μας, η οποία μπορεί να συζητήσει για ευέλικτες εναλλακτικές λύσεις μαζί σας.

Το Μυστακίδης Τουρς αναγνωρίζει ότι ορισμένες ρυθμίσεις έχουν περισσότερους κινδύνους που σχετίζονται με αυτές. Για το λόγο αυτό, έχουμε τροποποιήσει πολλά δρομολόγια για να αποφύγουμε τις πολυπληθείς αγορές, τα αξιοθέατα την ώρα αιχμής, τις εσωτερικές αγορές ή τους υπόγειους χώρους. Τα δρομολόγια έχουν επίσης προσαρμοστεί ώστε να περιορίζουν το χρόνο σε πολυσύχναστες περιοχές και να αποφεύγουν ή να περιορίζουν τον χρόνο μας σε χώρους με κακό αερισμό.

 

ΜΑΣΚΕΣ

 

Όλοι οι ταξιδιώτες πρέπει να φορούν μάσκες καθ ‘όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, όποτε απαιτείται από τις τοπικές υγειονομικές αρχές. Θα χρειαστεί να φέρετε τη δική σας προμήθεια μάσκας από το σπίτι. 

 

ΥΓΙΕΙΝΗ

 

Έχουμε θεσπίσει πρόσθετα μέτρα, σύμφωνα με τις κυβερνητικές συμβουλές για την υγεία και με τις παγκόσμιες υγειονομικές αρχές, για να διασφαλίσουμε ότι διατηρούμε τα υψηλότερα πρότυπα υγιεινής σε όλα τα ταξίδια μας. Καθ ‘όλη τη διάρκεια του ταξιδιού θα υπάρχουν τακτικές ευκαιρίες για πλύσιμο των χεριών και όπου είναι δυνατόν θα παρέχεται απολυμαντικό χεριών σε καταλύματα, εστιατόρια και μεταφορές.

 

Όλοι οι αρχηγοί και το πλήρωμα έχουν εκπαιδευτεί πλήρως στα πρωτόκολλα ασφάλειας COVID-19, συμπεριλαμβανομένης της υγιεινής, του ελέγχου της υγείας και της διαχείρισης κρίσεων.

 

Απαιτούμε από όλους τους προμηθευτές με τους οποίους συνεργαζόμαστε για να αναφέρουμε λεπτομερώς τα πρωτόκολλά καθαρισμού και υγιεινής τους για να διασφαλίσουμε ότι αυτά πληρούν τα ελάχιστα πρότυπά μας. Τα δωμάτια θα καθαρίζονται και θα απολυμαίνονται σχολαστικά μεταξύ των επισκεπτών και σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους με υψηλή επαφή, θα απολυμαίνονται τακτικά. Όλες οι ιδιωτικές μεταφορές που χρησιμοποιούνται θα καθαρίζονται και θα απολυμαίνονται τακτικά. Τα εστιατόρια που χρησιμοποιούνται για ομαδικά γεύματα θα ελέγχονται επίσης σχολαστικά.

Εάν εσείς ή κάποιος άλλος στο ταξίδι σας έχει συμπτώματα COVID-19 ενώ ταξιδεύετε μαζί μας, θα σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε πρόσβαση στην κατάλληλη ιατρική φροντίδα το συντομότερο δυνατό. Θα ακολουθήσουμε τις συμβουλές των τοπικών υγειονομικών αρχών σχετικά με το εάν απαιτείται τεστ COVID-19, εάν υπάρχει ανάγκη απομόνωσης ή καραντίνας ή εάν υπάρχει κίνδυνος για άλλους ταξιδιώτες της ομάδας. Θα βοηθήσουμε να επικοινωνήσουμε με την οικογένεια και τους φίλους μας αν χρειαστεί, καθώς και υποστήριξη με μεταφραστικές υπηρεσίες σε νοσοκομεία ή ιατρικά κέντρα και σε επαφή με ασφαλιστικές και αεροπορικές εταιρείες για να κανονίσουμε την επιστροφή στο σπίτι εάν απαιτείται.

 

Εάν επιβεβαιωθεί ο COVID-19, θα τεθούν σε ισχύ τα πλήρη πρωτόκολλά μας για την υγεία και την ασφάλεια, συμπεριλαμβανομένης της ενημέρωσης των τοπικών υγειονομικών αρχών, της ενημέρωσης της ομάδας για την πιθανή έκθεση και πρωτοκόλλων υγιεινής, όπως βαθύς καθαρισμός και απολύμανση καταλυμάτων και μεταφορών.

 

Λάβετε υπόψη ότι ενώ θα σας βοηθήσουμε να διασφαλίσετε ότι θα λάβετε όλη τη βοήθεια και την υποστήριξη που χρειάζεστε, τα έξοδα για δοκιμές, θεραπεία ή αυτο-απομόνωση θα πρέπει να καλυφθούν από εσάς και τον ταξιδιωτικό σας ασφαλιστή, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε πρόσβαση σε χρήματα ενώ ταξιδεύετε σε περίπτωση αυτής ή άλλων καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.

 

Εάν κάποιος στο ταξίδι μου κολλήσει COVID-19, θα πάρω πίσω τα χρήματά μου;

Εάν δεν μπορείτε να συνεχίσετε να ταξιδεύετε μαζί μας λόγω ύποπτου ή επιβεβαιωμένου κρούσματος COVID-19 στο ταξίδι σας, μπορούμε να σας προσφέρουμε πίστωση για τις αχρησιμοποίητες ημέρες του ταξιδιού σας.