MISTON TOURS

Tailor-made Adventures

Φτιάξτε το ταξίδι των ονείρων σας με τον τρόπο σας.

Δείτε τον κόσμο με τους όρους σας.
Δημιουργήστε το δικό σας αποκλειστικό ταξίδι βήμα προς βήμα μαζί μας.
Σχεδιάζουμε, χαλαρώστε. Εμείς σχεδιάζουμε και εσείς απολαμβάνετε.

Υπηρεσίες

Που ειδικευόμαστε

Προσαρμοσμένα ή έτοιμα δρομολόγια

Χτίστε βήμα- βήμα το δικό σας εξατομικευμένο ταξίδι ή προσαρμόστε ένα από τα δικά μας προκαθορισμένα ταξίδια.

Ειδικοί προορισμού

Σε κάθε ταξίδι σας έχετε την επιλογή να συνοδεύεστε από έναν εμπειρογνώμονα του προορισμού ανακαλύπτοντας έτσι τα πιο γνωστά τοπικά σοκάκια της κάθε πόλης και γνωρίζοντας τον πολιτισμό της μέσα από τους ντόπιους της.

Ευέλικτες κρατήσεις & αναχωρήσεις

Εσείς επιλέγετε πότε και πού θέλετε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας και εμείς σας το οργανώνουμε.

Πώς λειτουργεί

1

Ονειρευτείτε

Εξερευνήσατε τους προορισμούς μας και δοκιμάστε τα ταξίδια σας για έμπνευση, οπότε την επόμενη φορά να μας πείτε τα πάντα για τα ταξιδιωτικά σας όνειρα. Όλα είναι θέμα επιλογών.

2

Σχεδιάστε

Θα σας ταιριάξουμε με έναν από τους εξειδικευμένους συμβούλους μας, ο οποίος από την αρχή του ταξιδιού σας μέχρι το τέλος θα είναι δίπλα σας γεμάτος προτάσεις γνώσεις και πρόθυμος να σας υποστηρίξει και να σας δώσει συμβουλές ώστε να οργανώσει όσες δραστηριότητες θέλετε.

3

Καθορίστε

Θα συνεργαστούμε με τις τοπικές ομάδες μας για να σας προσφέρουμε ένα καθημερινό δρομολόγιο με κόστος για την ομάδα που επιλέξατε. Στη συνέχεια, μπορείτε να συνεργαστείτε στενά με τον εξειδικευμένο σύμβουλό σας για να λάβετε όλα αυτά τα προσωπικά στοιχεία σωστά.

4

Πράξτε

Ήρθε η ώρα να μετατρέψετε το όνειρο σε πράξη. Μόλις είστε ικανοποιημένοι με το δρομολόγιό σας, κλειδώστε το, λάβετε την επιβεβαίωσή σας και περιμένετε το αξέχαστο ταξίδι σας, με την υποστήριξή μας από τώρα, μέχρι να επιστρέψετε στο σπίτι.

Inspiration

Δημοφιλείς προορισμοί

tailor-vietnam
tailor-italy

Ιταλία

Βρείτε τον τύπο του ταξιδιού σας

Το Tailor-Made είναι για όποιον θέλει να φέρει οποιοδήποτε επίπεδο συνήθειας στην περιπέτειά του για δύο ή περισσότερους – μάθετε περισσότερα για τους δημοφιλείς τύπους ταξιδιού μας παρακάτω.

FAQ

Οι πιο συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Καθόλου. Το Miston Tours Tailor-Made σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε ένα πλήρως προσαρμοσμένο δρομολόγιο με τη βοήθεια των εξειδικευμένων συμβούλων και συνεργατών μας ή να επιλέξετε ένα από τα 1.000+ υπάρχοντα δρομολόγιά μας για να τα τροποποιήσετε ώστε να ταιριάζουν στις συγκεκριμένες ανάγκες της ομάδας σας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει αναβάθμιση των ξενοδοχείων, επιβράδυνση ή επιτάχυνση του ρυθμού ή προσθήκη εστίασης όπως φαγητό ή σωματική δραστηριότητα.

Αυτό θα εξαρτηθεί από τον προορισμό, το επίπεδο διαμονής, το ποσό των δραστηριοτήτων που περιλαμβάνονται, το δρομολόγιο και πόσοι επιβάτες θα ταξιδέψουν μαζί σας. Γενικά, εάν πρόκειται να πραγματοποιήσετε ένα ιδιωτικό ομαδικό ταξίδι 6 ή περισσότερων ατόμων, η τιμή γίνεται συγκρίσιμη με τα ομαδικά ταξίδια που διατίθενται στο κοινό.

Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοί μας θα μπορούν να σας παρέχουν ένα εκτιμώμενο χρονικό πλαίσιο μόλις λάβουμε τις λεπτομέρειες για το είδος της εξατομικευμένης εμπειρίας που θέλετε να δημιουργήσετε.

Αυτό θα εξαρτηθεί από τα αιτήματά σας, αλλά γενικά μια πρόταση τιμολόγησης για μια εξατομικευμένη εμπειρία περιλαμβάνει ένα προσαρμοσμένο δρομολόγιο από έναν από τους εξειδικευμένους συμβούλους μας με έναν που σας συνοδεύει και εξυπηρετεί τις ανάγκες σας καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας, μεταφορά, διαμονή, γεύματα και ορισμένες δραστηριότητες και εκδρομές.

Η πρόταση τιμολόγησης για εξατομικευμένες εμπειρίες δεν περιλαμβάνει το κόστος:

 

Διεθνείς πτήσεις: Μπορούμε να παρέχουμε ξεχωριστές τιμές για διεθνείς αεροπορικούς ναύλους εάν αναχωρούμε από το χώρες του εξωτερικού.

Ταξιδιωτική ασφάλιση: Μπορούμε να σας συμβουλέψουμε πού να αγοράσετε ταξιδιωτική ασφάλιση ή να το κάνουμε εμείς για εσάς. Σημειώστε ότι εάν αναχωρείτε από την Αυστραλία, μπορούμε επίσης να σας βοηθήσουμε να κανονίσουμε την ταξιδιωτική σας ασφάλιση( λόγω των ιδιαιτεροτήτων που υπάρχουν στους Αυστραλούς υπηκόους.

Ποιος είναι ο ελάχιστος αριθμός για ένα ταξίδι Tailor-Made;

Μπορούμε να δημιουργήσουμε μια Tailor-Made εμπειρία για ομάδες ενός, δύο ή περισσότερων. Ανάλογα με το αίτημα, οι τιμές γίνονται συγκρίσιμες με τις δημόσιες μικρές μας περιπέτειες με 6 ή περισσότερες. Επικοινωνήστε με έναν εξειδικευμένο σύμβουλο Tailor-Made για περισσότερες πληροφορίες. 

 

Μπορείτε να συμπεριλάβετε δωρεάν χώρους για διοργανωτές ομάδων, οικοδεσπότες, συνοδούς κ.λπ.

 

Μπορούμε να συμπεριλάβουμε το κόστος μιας δωρεάν θέσης (FOC) με οποιαδήποτε πρόταση τιμολόγησης. Το κόστος αυτού του σημείου στη συνέχεια θα υπολογίζεται κατά μέσο όρο μεταξύ των επιβατών που πληρώνουν. Ενημερώστε μας όταν ζητάτε πρόταση τιμολόγησης εάν θα χρειαστείτε σημεία FOC για το ταξίδι σας.

Η ασφάλειά σας είναι η κορυφαία προτεραιότητά μας, ανεξάρτητα από το είδος του ταξιδιού σας. Έχουμε εκτενείς και πρόσφατα ενημερωμένες Οδηγίες Υγείας & Ασφάλειας για να διασφαλίσουμε ότι είστε φροντισμένοι. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις πολιτικές μας για ασφαλή ταξίδια εδώ.

Με το Tailor-Made είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε σε κάθε βήμα, από τον εξειδικευμένο σύμβουλο που σας βοηθά να σχεδιάσετε το δρομολόγιό σας και απαντά σε κάθε σας ερώτηση, μέχρι τους τοπικούς αρχηγούς και οδηγούς στον επιλεγμένο προορισμό σας και τις ομάδες επιχειρήσεων στο έδαφος εκεί με υποστήριξη μέχρι το τέλος του ταξιδιού σας.

  1. Γνωρίστε τον εξειδικευμένο σύμβουλό σας Tailor-Made

Όταν καλείτε, στέλνετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή συμπληρώνετε μια φόρμα online, θα έρθετε σε επαφή με έναν ειδικό που γνωρίζει καλά τον προορισμό σας ή είναι ειδικός στον τομέα που σας ενδιαφέρει. Θα μπορούν να σας καθοδηγήσουν και να σας δώσουν συμβουλές και να οργανώσουν όσες δραστηριότητες θέλετε. Για να αρχίσει ο σχεδιασμός αυτής της υπέροχης, ξεχωριστής εμπειρίας και για την είσοδο σας στην πλατφόρμα σχεδιασμού θα πρέπει να καταβάλετε μια εγγύηση η οποία αφαιρείται στη συνέχεια από το τελικό κόστος του πακέτου σας.   

 

  1. Αποκτήστε τιμές δρομολογίου

Αφού συντάξουμε ένα δρομολόγιο με βάση τα ενδιαφέροντα σας ή της ομάδας σας, λαμβάνοντας υπόψη το βαθμό της πολυτέλειας που θα το ορίζεται εσείς και σε συνεργασία με τους έμπειρους συνεργάτες μας παγκοσμίως σας δίνουμε το τελικό κόστος.

 

  1. Λάβετε την τιμολογιακή σας πρόταση

Μόλις λάβουμε έξοδα από την τοπική μας ομάδα, θα στείλουμε μια λεπτομερή καθημερινή διαδρομή με συνολικό κόστος για το μέγεθος της ομάδας σας. Από εδώ μπορείτε να ζητήσετε αλλαγές ή να προχωρήσετε με την καταβολή προκαταβολής και η αρχή αυτής της εμπειρίας έχει ήδη ξεκινήσει.

 

  1. Κλειδώστε το

Μόλις είστε ικανοποιημένοι με το δρομολόγιο και είστε έτοιμοι να προχωρήσετε, θα πρέπει να συλλέξουμε καταθέσεις ανά άτομο μαζί με τα πλήρη ονόματα της ομάδας. Μόλις έχουμε τις καταθέσεις όλων μας στο αρχείο, οι τοπικές μας ομάδες θα αρχίσουν να επιβεβαιώνουν τα στοιχεία του ταξιδιού σας. Αυτό μπορεί να διαρκέσει 5-7 εργάσιμες ημέρες. Μόλις επιβεβαιωθεί το ταξίδι, θα σας στείλουμε ένα πακέτο επιβεβαίωσης, που σημαίνει ότι οι υπηρεσίες και οι τιμές είναι κλειδωμένες. 

 

  1. Visa

Είμαστε στη διάθεση σας να σας βοηθήσουμε με το εκάστοτε Προξενείο για την άμεση διεξαγωγή των απαραίτητων πιστοποιητικών, Visa ή εμβολίων που είναι απαραίτητα αναλόγως του προορισμού.

Inspiration

Εμπνευστείτε από αξέχαστες εμπειρίες

“When in Greece, eat like a Greek”

TRAVEL STORIES “When in Greece, eat like a Greek” Από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα, οι ελληνικές διατροφικές συνήθειες έχουν...

Read More