MISTON TOURS

Luxury Vacation

Η διαφορά στα Luxury Tours.

Η Μυστακίδης Tours  πρωτοστατεί στην ταξιδιωτική εμπειρία εδώ και 62 χρόνια. Σήμερα μέσω του τμήματος της Miston Tours είμαστε ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης ταξιδιών πολυτελείας στον κόσμο, προσφέροντας έναν βραβευμένο συνδυασμό αποκλειστικότητας, άνεσης και αυθεντικότητας και στις επτά ηπείρους.

mushroom-sorting-office-r14a9t6DSy4-unsplash

Οι καλύτεροι οδηγοί

Οι έμπειροι, επιλεγμένοι οδηγοί μας αποκαλύπτουν την καθημερινή ζωή των ντόπιων, ενημερωμένοι εδώ και δεκαετίες, παρέχοντας τις καλύτερες υπηρεσίες και γνώσεις σε εσάς.

joshua-earle-7cAiUMWPjnY-unsplash

Ένα εξαιρετικό δίκτυο

Οι ειδικοί της Miston Tours σε  τοπικά γραφεία και περισσότερες από 100 χώρες διαχειρίζονται κάθε πτυχή του ταξιδιού σας με απρόσκοπτη, 24ωρη υποστήριξη.

cinthia-aguilar-dkDqDm7kR_U-unsplash

Αυθεντική εμπειρία του προορισμού

Τα βιωματικά μας ταξίδια έχουν στόχο την πραγματική γνωριμία με τον τόπο. Οι ισχυρές τοπικές μας συνδέσεις σας οδηγούν πέρα ​​από το διαφημισμένο τουριστικό τοπίο και στα παρασκήνια, και στην καρδιά των αυθεντικών εμπειριών, όπως καμία άλλη ταξιδιωτική εταιρεία δεν μπορεί.

Τρόποι ταξιδιού με την Miston Tours

Ζήστε την εμπειρία της Luxury Expedition Cruising

Οργανωμένα μίνι γκρουπ με ιδιωτικά Jet

Ταξίδια χαλάρωσης και αποτοξίνωσης

Εκδρομές VIP με λιμουζίνες και Supercars

Miston Tours

Γιατί με εμάς;

Μια απαράμιλλη παγκόσμια προσέγγιση

Η Miston Tours έχει πάνω από 120 γραφεία συνεργατών και προσωπικό σε όλο τον κόσμο αυστηρά επιλεγμένο από εμάς- η εμπειρία μας από το 1959, η αγάπη και η έμπνευση για τη διαφοροποίηση είναι αυτό που μας ξεχωρίζει και μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε εμπνευσμένες, μοναδικές πολυτελείς ταξιδιωτικές εμπειρίες σε περισσότερες από 100 χώρες σε έξι ηπείρους.

Έμπειροι ειδικοί στο πλευρό σας

Οι από εμάς επιλεγμένοι, αγγλόφωνοι και ελληνόφωνοι τοπικοί οδηγοί και ξεναγοί της Miston Tours σας συνοδεύουν σε κάθε βήμα στο Luxury Tailor Made Journey σας, ζωντανεύοντας την ιστορία και τον πολιτισμό των τόπων μέσα από τον τοπικό λαό και παρέχοντάς σας όλες τις ανέσεις.

Ταξίδια που δημιουργήθηκαν για να ταιριάζουν με τα ενδιαφέροντά σας

Κάθε ταξιδιώτης είναι διαφορετικός - και το ίδιο και κάθε Luxury Tailor Made Journey. Εξετάζουμε τι θέλετε να κάνετε και πώς σας αρέσει να ταξιδεύετε και στη συνέχεια, εφαρμόζεται αυτή η γνώση για να κάνετε ένα ταξίδι μοναδικά δικό σας.

Αξέχαστες εμπειρίες

Φαγητό και κρασί

Τόσοι πολλοί προορισμοί είναι συνώνυμοι με την κουζίνα τους που δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πολλοί ταξιδιώτες αναφέρουν την επαφή με την τοπική κουζίνα ως ένα από τα καλύτερα σημεία αναφοράς της περιπέτειας. Περιηγηθείτε στην αγορά και ετοιμάστε μεσημεριανό γεύμα με έναν τοπικό σεφ ή δείπνο στο σπίτι μιας τοπικής οικογένειας ως μια γεύση αυθεντικής φιλοξενίας.

Active Adventures

Για τους ταξιδιώτες που απολαμβάνουν τη φύση, η Miston Tours δημιουργήσει ξεχωριστές εμπειρίες περιπέτειας σχεδόν οπουδήποτε στον κόσμο. Εμπειρίες εμπνευσμένες από τις αγαπημένες σας υπαίθριες δραστηριότητες, από καγιάκ κατά μήκος της ακτής έως ποδηλασία βουνού σε μια διαδρομή που κόβει την ανάσα και πολλά άλλα.

Τέχνη και Αρχιτεκτονική

Όσον αφορά την τέχνη και την αρχιτεκτονική, ορισμένοι ταξιδιώτες δεν μπορούν να χορτάσουν. Τα Luxury Tailor Made Journeys σας συνδέουν με τοπικούς καλλιτέχνες για ιδιωτικές επισκέψεις στα στούντιο τους ή με συλλέκτες που σας ξεναγούν στις αγαπημένες τους γκαλερί.

Πολιτιστικές συναντήσεις

Σας συνδέει με τοπικούς ανθρώπους και πρακτικές που αποκαλύπτουν τον πολιτισμό τους. Δώστε δώρα ρυζιού σε μοναχούς, επισκεφτείτε μια ομάδα ντόπιων υφαντουργών ή βιώστε τη δική σας προσωπική βουδιστική εμπειρία.