ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Ελλάδα

Όλη η Ελλάδα μπροστά σου

Η γη της Ελλάδας είναι γεμάτη αρχαία μυθολογία και αν σας αρέσει η αρχαιολογία, η ιστορία, η τέχνη και η φιλοσοφία, τότε ένα ταξίδι σε αυτή τη συναρπαστική χώρα δεν πρέπει να το χάσετε. Η Ελλάδα αποτελείται από μια σειρά ειδυλλιακών νησιών που περιστοιχίζονται από γαλάζιες θάλασσες και καλύπτονται από όμορφα λευκά κτίρια, ενώ θα βρείτε επίσης αρχαία μνημεία, μουσεία και όμορφες παραθαλάσσιες πόλεις.

Διάλεξε τις αναμνήσεις που θα πάρεις μαζί σου

Περιήγηση στην Ακρόπολη

Αθήνα. Η πόλη που γέννησε τη δημοκρατία, τις επιστήμες και την τέχνη. Η Αθήνα της ιστορίας και του αρχαίου πολιτισμού– του Παρθενώνα, της Ακρόπολης και της Αρχαίας Αγοράς. Αυτή τη σύγχρονη μητρόπολη που αγκαλιάζει τόσο όμορφα την αρχαία της ιστορία, σας περιμένει για να ζήσετε μοναδικές εμπειρίες γεμάτες ενέργεια που χαρίζονται απλόχερα από τους κατοίκους, τη φύση ,την ιστορία της και την νυχτερινή ζωή.

Επισκεφθείτε τους Δελφούς

Οι Δελφοί ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO είναι ένα από τα κορυφαία αξιοθέατα στην Ελλάδα. Οι Δελφοί βρίσκονται στις πλευρές του Παρνασσού και ήταν ένα δημοφιλές ιερό μέρος για τους Αρχαίους Έλληνες. Εδώ ήταν ο τόπος όπου έρχονταν για να αποτίσουν φόρο τιμής στον Απόλλωνα, τον αρχαίο ελληνικό θεό της θεραπείας, της μουσικής, του φωτός και της προφητείας.

Θαυμάστε την Σαντορίνη

Η Σαντορίνη είναι το καταφύγιο των νεόνυμφων που θέλουν να ξεφύγουν από όλα σε ένα από τα ομορφότερα μέρη της γης. Το περπάτημα στο νησί σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε όλη την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική και επειδή το τοπίο πήρε την τελική του μορφή από έναν ηφαιστειακό κρατήρα μπορείτε να δείτε  μερικές από τις πιο εντυπωσιακές εικόνες σε όλη την Ελλάδα.

Ανεβείτε στον Όλυμπο

Ο Όλυμπος είναι ίσως ένα από τα πιο διάσημα βουνά στον κόσμο και αν είστε λάτρης της ελληνικής μυθολογίας, τότε αυτό δεν πρέπει να το χάσετε. Αν θέλετε να ανεβείτε στο βουνό, θα χρειαστεί να ταξιδέψετε στο Λιτόχωρο, όπου μπορείτε να κάνετε πεζοπορία μέρος ή μέχρι την κορυφή ανάλογα με τις ικανότητές και τα επίπεδα φυσικής κατάστασης.

Επισκεφτείτε τα μοναστήρια των Μετεώρων

Τα Μετέωρα είναι γνωστά για τα μοναστήρια που βρίσκονται πάνω σε πανύψηλους βραχώδεις σχηματισμούς.Υπάρχουν 6 μοναστήρια στα Μετέωρα και είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά θρησκευτικά αξιοθέατα στην Ελλάδα. Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO με βραχώδεις σχηματισμούς που προσφέρουν ένα από τα πιο άγρια και όμορφα τοπία σε όλη την Ευρώπη.

Παραδοσιακή ελληνική κουζίνα

“When in Greece, eat like a Greek”

Από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα, οι ελληνικές διατροφικές συνήθειες έχουν αλλάξει τόσο ριζικά που είναι δύσκολο να συνοψίσουμε τη γαστρονομική κουλτούρα της χώρας με λίγες λέξεις. Αν και είναι πολύ πιθανό ότι οι ήρωες του Ομήρου θα ένιωθαν σαν στο σπίτι τους σε ένα ελληνικό Πάσχα, δεν θα αναγνώριζαν τα λεμόνια, τις πατάτες, τις ντομάτες και πολλά άλλα. Από εκείνες τις μέρες, τόσα πολλά νέα φρούτα και λαχανικά έχουν φτάσει σε αυτές τις ακτές και υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί τρόποι μαγειρέματος.

Οργανωμένες εκδρομές

10ήμερος γύρος Πελοποννήσου

Η Ελλάδα είναι μία χώρα που συνδυάζει τη σπουδαία και μακραίωνη ιστορία, με τον πανέμορφο φυσικό και πολιτιστικό της πλούτο, κάνοντάς την έναν...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

10ήμερη εκδρομή στην Ελλάδα

Η Ελλάδα είναι αναμφισβήτητα μία χώρα με σπουδαία και μακραίωνη ιστορία και αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως, όχι μόνο για...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ